HAIRSTUDIO

Hairstylist Joost
Ik kijk, ik knip, ik schep. Een blije blik in de spiegel is wat ik creëer. Een goed gesprek is wat ons bindt. Met jaren lange ervaring als kapper voelt elk haartype voor mij vertrouwd.  Trends volg ik op de voet en pas ik aan jouw persoonlijkheid aan. Kunst en fotografie inspireert mij. Trots ben ik op mijn vrouw en twee dochters.

Jouw style
Elk haar is anders. Een goede coupe maakt haar mooier. De finesse zit hem in het knippen. Door droog na te knippen creëer ik de perfecte contouren. Van weelderige lengten tot millimeter kort. Rijper haar ziet er jeugdig en sterk uit. Een warrige effect of een chique look? Voor elke gelegenheid ga jij gestyled de deur uit.

Jij blijft jij
Ik luister naar wat jij wilt. Daar neem ik de tijd voor. Ik kijk naar de structuur en de valling van jouw haar, naar de vorm van je gezicht, kruinen, kaaklijnen en adviseer. Daarmee creëer ik de look die jij voor ogen hebt, maar vooral waar jij je prettig bij voelt. Ook als je weer thuis bent!

Weldaad voor jou
Gezond en glanzend haar vind ik belangrijk. Daarom werk ik met de beste haarproducten. Voor een langdurig natuurlijke haarkleur gebruik ik de ammoniavrije kleuring van o.a. Four Reasons Color en Chi Ionic. Ik werk met de mooiste merken op het gebied van haarverzorging en styling, zoals Chi Farouk, met luxueuze ingrediënten van witte truffel en parel.  De shampoos zijn vrij van sulfaten en parabenen, dus gezond voor jouw haar.

hairstudio

Joost Hair and Beauty kijkt naar jou en je haar om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Maak snel een afspraak of check eerst de site of er nog acties zijn.

Tot ziens in de studio.

Joost.