Huidverjonging

Met de MedCos® IPL kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan.  Naarmate we ouder worden zorgt de tand des tijds ervoor dat de huid verouderd. Een wat slaperig aanvoelende huid, rimpeltjes en lichte pigmentatie zal de meeste mensen bekend voorkomen.Middels de MedCos huidverjongingsmethode kunnen deze verschijnselen van huidveroudering effectief aangepakt worden.

De MedCos® IPL methode:
Het hoog energetisch gepulseerde licht, wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huid intensief gestimuleerd en daardoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat toont gezonder, frisser en jonger.

De praktijk heeft ons geleerd dat de behandeling van huidveroudering met de MedCos® IPL in combinatie met bijvoorbeeld Microdermabrasie en goede Anti Aging producten een enorm mooi resultaat genereert.